Kultiration!

Ooooh, om allt går som jag vill blir det att se Kultiration imorgon i Gävle! =D Så jag är ganska pepp. Kommer förmodligen inte kunna sitta still imorgon på jobbet..

Och så ringde jag till Magnus Betnér idag på jobbet!! Det var intressant. Han var ganska otrevlig men det är väl lite det han är känd för.. Men eftersom att vi i princip är vänner nu så måste jag väl fortsätta tycka om honom :) Han är grym, min vän.
Kan ju inte lägga ut alla låtar, så ni får gå in själva på Spotify och lyssna :)

If you never flew why would you cut the wings off a butterfly?

Okej, jag brukar vara en jäkel på att skriva ett långt inlägg för att sedan radera allt och skriva något annat. Nyss blev det ett lååångt ilsket inlägg, men jag kände att jag skulle bespara er från det. Jag brukar nästan aldrig bli arg och riktigt ta ut det över andra, och det var väll just det jag inte gjorde nu heller.
Hur som, musik gör allt bättre. Så nu när jag har lyssnat på bra musik är jag inte lika arg längre. Kände dock att jag var tvungen att få ur mig lite då jag inte har fått ur mig så mycket känslor på länge. Ska nog skaffa mig en sån där boxingpåse som man hänger upp i taket. Kan vara bra, då får man ju lite träning på samma gång.
Nej, vi får inte vara så äckligt seriösa hela tiden. Alla gör saker man inte är stolt över, men man kan ju aldrig få det ogjort, så lika gärna man lever i nuet och har roligt medan man kan. Man vet aldrig vad som kommer hända inom en månad eller två. Så dags att rycka upp sig kanske? Förmodligen.
Och vill man säga eller göra något ska man inte tveka. Man kommer ångra sig mer om man inte gör det än om man gör det och det inte går som man har tänkt sig.
Just nu syftar jag inte på något speciellt om ni undrar haha.

Say it ain't so.

Bra musik såhär innan man ska sova. Say it ain't so lär ni väll ha hört med Weezer? Om inte så är det ju lite tråkigt. Men jag ger en annan version av den iaf, ni får lyssna på båda helt enkelt!

Ghost

Har laddat ned lite nya effekter till Photo Booth. Roligt!

 

Foto: Fanny Lindqvist


!

They should have seen when we go raping
our mother Earth who was so fresh and green,
that what we gonna give will be what we getting
and what we sow will be what we reap.
If you take the blood out from her vein
things they never ever gonna be the same.
Who will repair who will bear the blame
for the cost of this dangerous Babylon game?Interesting.

Rolig kväll med Amanda igår! Drack en massa vin och hade bara allmänt roligt. Kom ju aldrig till någon fest heller, haha! Så vi gick där, ensamma fulla och blöta av regnet! Men det var som sagt riktigt roligt ändå.
Ska försöka ordna upp lite saker nu. Mig själv bland annat, innan bakfyllan smäller mig hårt i bakhuvudet.

Let us celebrate the occasion with wine and sweet words.

Jag längtar tills löning. Hoppas jag får mer pengar än väntat den här gången också. Längtar mest för att jag vill köpa en massa fina födelsedagspresenter till mina fina vänner!
Nu ska jag sova. Måste verkligen somna i tid inatt..
Bye s

You see the world in black and white.

Too blind to know your best.

Jag har inga kommentarer om valresultaten igår. Blä kanske. Eller pinsamt, frustrerande och helt otroligt. Sedääär, hade visst någon kommentar.

Hur som så ska jag försöka att inte haka upp mig på det där, går trots allt inte att få ogjort.
Tänkte bidra med lite bra musik. Bäst såhär på kvällen när man kan tända ljus överallt och bara vara. Till er som inte har hört José González har jag bara en sak att säga - SKÄMS!
Different now, every step feels like a mile.
All the lights seem to flash and pass you by.

So relatively fucked.Rolig fakta; Igår kom min fulla syster hem från krogen, stod i hallen vinglandes och utbrast plötsligt (innan hon gick in på toan för at spy) "FANNY, det här är en fräääschbax!".
Det hon menade med detta är att hon, när hon var 16 år, spydde så hon fick tacos i näsan. Vi hade ätit tacos igår, och med "frääschbax" menade hon alltså flashback.

Som tur var fick hon inte tacos i näsan den här gången.


All this time you were chasing dreams, without knowing what you wanted them to mean.

Drar till Sandviken och har myskväll med min syster.
Tacos, film och en massa gott står på schemat!

Imorgon ska jag jobba dock, känns lite mindre roligt att kliva upp tidigare för att hinna med bussen.

Rösta demokratiskt!

Nu är det ju så att jag fyller så sent på året så jag får inte rösta.. Men man kan ju alltid försöka påverka andra att rösta smart och rätt.

Sen beror det ju självklart på vilka frågor man tycker är viktigast just nu. Jag orkar inte gå in på vad jag tycker, för då kommer jag nog aldrig kunna sluta.
Kan dock dela med mig av en film.
Nu är ju det här lite extremt och förmodligen är inte alla Sverigedemokrater så här inkompetenta, men med tanke på att han är ledaren där han bor är ju det här ganska sjukt. Får en att börja undra om det kanske inte finns några smartare.
Jaja, jag orkar som sagt inte gå in djupare på det. Men hoppas ni verkligen tänker efter innan ni röstar på söndag! Jag vill då ha en rödgrön regering!

Hjärtat.

Har jag sagt att mina katter är söta? Förmodligen.. Ska mysa med dom nu och hoppas på att jag somnar! :)

I'm the hero of the story, don't need to be saved!

Bästa Regina.
No one's got it all

Power to the people
We don't want it
We want pleasure
And the T.V.s try to rape us
And I guess that they're succeeding
Now we're going to these meetings
But we're not doin' any meetin'
And we're trying to be faithful but we're cheatin', cheatin', cheatin'

Hey, open wide here comes original sin.

SOJAkväll ikväll

Don't call me one and only, just call me when you get lonely.

54.

Let it begin....


!

I am the master of my fate.
I am the captain of my soul.

Choosing my own way of life.

Det är läskigt. Har väl alltid varit, bara det att jag inte riktigt har märkt det förrän nu. Men det måste göras, och det ska göras. Om det så ska behöva innebära att jag kanske gör ett eller annat fel på vägen. Det är en del av det hela, och jag vet att det är en ganska avgörande del.. Gör man inga fel har man inget att lära från.
Trots att jag har det kommande året av mitt liv grovt planerat har jag nog aldrig känt mig så vilsen. Och jag vet att det är en del av det hela, att försöka hitta tillbaka till vart jag var. Men allra helst vill jag hitta det jag vill ha i mitt liv. För just nu är jag så långt ifrån vart jag vill vara som jag kan komma.
Saken är den att jag aldrig kommer kunna förlåta mig själv om jag inte genomför det här så bra jag kan. Det känns som att jag är skyldig någon det. Vet inte vem.. Mig själv kanske?

GLAD TJEJ

Ååååh, ni som har läst min blogg ett tag vet ju om mitt lilla (stora) projekt. Och nu är det så att det har gått framåt i snigelfart ett bra tag, men gick alldeles nyss framåt med ett jättesteg. Faktiskt det största steget inom "projektet". Om allting går som jag vill att det ska, så kan jag kanske till och med snart säga vad det är jag ska göra. Det är ganska sjukt, för jag har inte riktigt fattat än att det här kan vara det jag har väntat på hela den här tiden. Hoppas hoppas hoppas det blir bra!

?

Känner att det är jobbigt när man inte kan sova om nätterna.. Jag borde rycka upp mig kanske? Ne
Eller jo, men jag vet inte hur.. kanske borde börja med att försöka få till sömnen, men det är faktiskt inte så lätt som man kan tro. Har dock inget emot att få lite extra tid att kolla på One Tree Hill. Har nog aldrig varit konstant blödig i en vecka, förrän nu. Är det illa? Jag vet inte, men det känns ganska skönt på ett sätt.
Förresten så är det höst nu. Har tänt ljus varenda kväll och bara myst! Nu längtar jag bara tills dom fina färgerna kommer fram och man kan gå ut och knäppa en massa fiiinfina kort!
Hur som, hejdå!

ful

Hahaaaa, skulle bara säga att jag har damp. Och jag sätter igång med min träning på måndag istället, hoppas basketen börjar snart.

Shall we call this a lesson learned?

Storstädning pågår då jag får besök ikväll :) Jag lyssnar på underbar musik också som vanligt. Åsen & co åkte in till Falun för ett tag sen för att kolla på Hoffmaestro. Tyvärr var jag lite sent ute för att det skulle vara värt att åka in, så det var ju lite synd :( Men det kommer fler gånger och jag har redan sett dom live. Vill se dom igen dock..
Nu ska jag försöka hitta någonting att äta, får se vad som finns hemma och vad man kan röra ihop.

Utkast: Sept. 2, 2010

"Ibland är det svårt att veta vad man ska göra med sitt liv. Vissa känner att dom kan klara sig på sin utbildning, att det ska ge dom lycka. Och det är jättebra, verkligen. Jag önskar ibland själv att jag kunde känna så.
Men man kan inte tvinga sig själv att känna vad man tror skulle vara bäst i just det läget. Man måste få ta sin tid, tänka igenom vad som gör en lycklig. Man måste få göra misstag och man måste alltid ha en som kan ta en igenom dom misstagen. Man måste även få testa sig fram innan man vet vart man ska vara.
Om jag ska vara ärlig så har jag varit riktigt förvirrad på sistone. Jag vet vad jag vill och ska göra, i ungefär ett år framöver. Ofta känner jag att jag ångrar att jag hoppade av skolan, men jag känner heller inte att det var någonting som jag klarade av just nu. Det låter klyschigt, men jag vet att det är någonting stort jag är menad att göra. Annat än att hela mitt liv få bra betyg på det jag gör. Det är inte det det handlar om i slutändan, utan det handlar om vad som gör en lycklig."

Ja det här skrev jag förra året vid den här tiden. Ett år har gått, mycket har hänt och jag är stadigare idag. Vet, inte helt, men ganska bra vad det är jag vill göra och vad jag värdesätter högst i mitt liv. Jag mår bra idag.

RSS 2.0