MONTEZUMAS

Till alla er som gillar The Tallest Man On Earth, och er andra:
Myspace.com/montezumas

...


Så många gånger som jag kommit på mig själv le gående ensam på gatan. Jag är lycklig

Noah and The Whale - Give A Little Love

vän


Ångrade mig.

Idag mår jag bra.


Today


I did not. no


Trubbel

Jag måste berätta.. I förrgår spöregnade det i Broulee, och jag tog som sagt en lång promenad i regnet. Men när jag kom hem igen insåg jag att min telefon var borta (som förövrigt var helt ny).. Jag blev inte så förvånad då jag har haft otur med telefoner hela mitt "telefonliv". Men det sög ju lite att man nyss köpte en telefon och tappar bort den på en gång. Plus att om jag inte hittade den så skulle jag vara tvungen att fixa ett nytt SIMkort och nummer...
Vi försökte ringa den men kunde inte komma fram, så min första tanke var att den hade åkt ut i havet. MEN dagen efter bestämde jag mig för att ta en promenad och se om jag kunde hitta den och rädda simkortet. Vilket jag gjorde!!! Och den funkade :D Anledningen till varför vi inte kunde komma fram till den var för att batteriet var dött. Så det var ju ganska skönt att gå från extrem otur till extrem tur :)
Men känner fortfarande att jag är en av världens otursamma människa, för jag tappade nyss min dator i asfalten..... Tur nog funkar den, har lite skrapsår på hörnen bara.

Vet inte vad "gud" vill ha sagt med det där faktiskt. Eller så har hon sina favoriter, and I didn't make the list.

Nu. Lite färg i mitt liv


piano

Äntligen äntligen äntligen har jag lärt mig spela piano! :) Har ett eget piano på mitt rum, så jag kan spela hur mycket jag vill. Är ju inget proffs direkt, men jag kan spela flera låtar och det låter okej! Haha. Träning ger färdighet, och det är just det jag gör.

:)

Ooh har äntligen börjat träna igen, varenda dag, och det känns såååå skönt! Plus att jag inte tycker det är något annat än roligt. Har satt upp ett riktigt träningsschema den här gången och ska skriva upp alla resultat :) Yayayaya, jag mår bra!! Och älskar det här just nu. Livet.

Idag spöregnade det dock. I vanliga fall hade jag varit inne hela dagen och bara varit för jag inte orkade gå ut. Men jag älskar egentligen att promenera i spöregn, så jag tog en låång promenad med hundarna. Gick ner till havet och promenerade längst stranden, var helt ensam och var så lycklig just då. Sen när jag kom hem var jag alldeles dyngsur, men den känslan av värme inombords och regnet på mitt skinn är så skön så det gjorde absolut ingenting!

Ni bryter bara kvistarna med blommor och tar det finaste ur dom.


Något stort.

Mycket blandade känslor nu. Men jag vet att det löser sig. Något stort är på väg.

Hat

Det finns bara två människor här i världen som jag kan säga med ärlighet att jag hatar.
Du äcklar mig. Nästa gång har du inte samma tur.

...

I was lost in the lakes

And the shapes that your body makes

That your body makes, that your body makes

That your body makes

 

The mountains said I could find you here

They whispered the snow and the leaves in my ear

I traced my finger along your trails

Your body was the map, I was lost in it

 

Floating over your rocky spine

The glaciers made you, and now you're mine

 

I was moving across your frozen veneer

The sky was dark but you were clear

Could you feel my footsteps

And would you shatter, would you shatter, would you?

 

And with your soft fingers between my claws

Like purity against resolve

I could tell, then and there, that we were formed from the clay

And came from the rocks for the earth to display

 

They told me to be careful up there

Where the wind blows a venomous rage through your hair

They told me to be careful up there

Where the wind rages through your hairI guess we haven’t changed so much

Jag tycker det är otroligt svårt att veta vad jag vill skriva om i min blogg, då jag inte vill skriva om en massa ytliga, tråkiga och egentligen privata saker. Men en sak som jag kan dela med mig av är att jag älskar hur mitt liv ser ut just nu. Jag mår bra.
Och äntligen äntligen äntligen har jag börjat få lite utav en framtidsbild för mig. Vad det är jag vill få ut med av mitt liv. Eller vad jag vill få ut av det har jag vetat länge.. Det jag menar är att jag äntligen börjar se vad det är jag vill göra. Vad min stora plan är, den jag har letat efter så länge jag kan minnas. Skönt att veta att manfortfarande är ung så man har tid att göra allt man vill, det gäller bara att ta vara på tillfällena man får!

Och till er som inte mår lika bra just nu, som kanske tycker det är svårt att rycka upp sig: tänk på allt fint ni har i livet. För det är otroligt lätt att glömma det man har om man har ögonen på någonting annat man vill ha. Eller som man har haft men inte längre har. Och tänk på att den enda personen ni måste leva med i resten av erat liv är er själva, så ta vara på tiden ni är ensam och lär känn er själv :) Det är värt det!

Solitude


Kakor som bakats

Ibland glömmer man att man lever, men det är ögonblick som dom här som gör att man blir påmind.The past reflects eternally between two mirrors - the bright mirror of words and deeds, and the dark one, full of things we didn't do or say.

Jag är glad över att jag är här. Glad över allt jag har hemma och glad över att jag lever.

RSS 2.0