I guess we haven’t changed so much

Jag tycker det är otroligt svårt att veta vad jag vill skriva om i min blogg, då jag inte vill skriva om en massa ytliga, tråkiga och egentligen privata saker. Men en sak som jag kan dela med mig av är att jag älskar hur mitt liv ser ut just nu. Jag mår bra.
Och äntligen äntligen äntligen har jag börjat få lite utav en framtidsbild för mig. Vad det är jag vill få ut med av mitt liv. Eller vad jag vill få ut av det har jag vetat länge.. Det jag menar är att jag äntligen börjar se vad det är jag vill göra. Vad min stora plan är, den jag har letat efter så länge jag kan minnas. Skönt att veta att manfortfarande är ung så man har tid att göra allt man vill, det gäller bara att ta vara på tillfällena man får!

Och till er som inte mår lika bra just nu, som kanske tycker det är svårt att rycka upp sig: tänk på allt fint ni har i livet. För det är otroligt lätt att glömma det man har om man har ögonen på någonting annat man vill ha. Eller som man har haft men inte längre har. Och tänk på att den enda personen ni måste leva med i resten av erat liv är er själva, så ta vara på tiden ni är ensam och lär känn er själv :) Det är värt det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0