Trubbel

Jag måste berätta.. I förrgår spöregnade det i Broulee, och jag tog som sagt en lång promenad i regnet. Men när jag kom hem igen insåg jag att min telefon var borta (som förövrigt var helt ny).. Jag blev inte så förvånad då jag har haft otur med telefoner hela mitt "telefonliv". Men det sög ju lite att man nyss köpte en telefon och tappar bort den på en gång. Plus att om jag inte hittade den så skulle jag vara tvungen att fixa ett nytt SIMkort och nummer...
Vi försökte ringa den men kunde inte komma fram, så min första tanke var att den hade åkt ut i havet. MEN dagen efter bestämde jag mig för att ta en promenad och se om jag kunde hitta den och rädda simkortet. Vilket jag gjorde!!! Och den funkade :D Anledningen till varför vi inte kunde komma fram till den var för att batteriet var dött. Så det var ju ganska skönt att gå från extrem otur till extrem tur :)
Men känner fortfarande att jag är en av världens otursamma människa, för jag tappade nyss min dator i asfalten..... Tur nog funkar den, har lite skrapsår på hörnen bara.

Vet inte vad "gud" vill ha sagt med det där faktiskt. Eller så har hon sina favoriter, and I didn't make the list.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0