Utkast: Sept. 2, 2010

"Ibland är det svårt att veta vad man ska göra med sitt liv. Vissa känner att dom kan klara sig på sin utbildning, att det ska ge dom lycka. Och det är jättebra, verkligen. Jag önskar ibland själv att jag kunde känna så.
Men man kan inte tvinga sig själv att känna vad man tror skulle vara bäst i just det läget. Man måste få ta sin tid, tänka igenom vad som gör en lycklig. Man måste få göra misstag och man måste alltid ha en som kan ta en igenom dom misstagen. Man måste även få testa sig fram innan man vet vart man ska vara.
Om jag ska vara ärlig så har jag varit riktigt förvirrad på sistone. Jag vet vad jag vill och ska göra, i ungefär ett år framöver. Ofta känner jag att jag ångrar att jag hoppade av skolan, men jag känner heller inte att det var någonting som jag klarade av just nu. Det låter klyschigt, men jag vet att det är någonting stort jag är menad att göra. Annat än att hela mitt liv få bra betyg på det jag gör. Det är inte det det handlar om i slutändan, utan det handlar om vad som gör en lycklig."

Ja det här skrev jag förra året vid den här tiden. Ett år har gått, mycket har hänt och jag är stadigare idag. Vet, inte helt, men ganska bra vad det är jag vill göra och vad jag värdesätter högst i mitt liv. Jag mår bra idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0