olycksdrabbad. igen

Okej, jag känner att det här kanske borde bli en olycksblogg? Eftersom att det är jag som skriver den kan den bli ganska fullproppad med skador att läsa om.. klantarsel.
Ikväll fick jag och Amanda den smarta idén att vi skulle skrämma ett par vänner, vilket slutade med en gråtstund (inte för mig) och en rejäl vurpa (för mig, såklart). Vi knackade på vardagsrumsfönstret för att vi sedan skulle springa snabbt därifrån och gömma oss då jag halkade (flög) på gräset och landade rätt i grannens land. Klart grannen hade ett skydd runt landet också som jag skulle landa på. Ännu en skada för Ms. Fank! Good job.
Fatta man väl?

Vacker.

Tur att det finns vackra människor i världen.

I know you have it in you.

Är det någon som kan göra sig illa på en godis så är det väl jag? Och bara för att jag kunde så var jag tvungen att göra det. Två gånger.
Dessutom så har jag inga som helst problem att hålla mig i skinnet när det gäller det där längre. Jag vet att det blir bra till slut, och det är väl det som räknas? Är det inte det som räknas vet jag inte riktigt vad man ska leva efter. Det kan bli bra till slut, även om det inte riktigt blir som man har tänkt sig! Tänk på det nästa gång ni gör någonting.
Jag mår för övrigt toppen! :)

IrieVibes på Hoforsrocken.

Grabbarna grus spelade på Hoforsrocken och jag fick några bra bilder. :)
Och duktiga var dom såklart!
Henrik
Jonas
Bacar
Åsen
Irie Vibes!
:)

Hoforsrocken var trevlig!

Orkar inte skriva om den så här kommer lite blandade bilder istället:

Sen kom någons binda fram... Fullt ös


-

Syster är här och vi ska ha en myskväll! En massa gottigheter och kärlek :) Det blir bra det.
Helgen kommer bestå av bra musik, bra människor och bra väder! Hoppas den blir minnesvärd. Förmodligen kommer den bli full av minnesluckor istället, illa. Jaja, det återstår att se!
Peace!

sommar och sol

Thumbs up! hähä

precious


Bakis?

Svettigt.. Bakissvettningarna börjar komma nu och jag kan väl inte påstå att jag inte förtjänar det! Måste nog hålla med min goda vän Johan om att alkohol är fan djävulen.

Som tur är finns det duschar, så jag ska väl ta vara på det och ta en kalldusch. Och kvällens räddning blir iaf chips, dip och film! :)
Hade i vilket fall en rolig kväll igår :) Och det kan man väl bara tacka mina kära vänner för! Puss på er. Hoppas ni mår bättre än mig idag.

Grillfest!

Minus fest kanske. och förmodligen minus grill..

Rain down, rain down on me.

Okej, det här var ju jättetråkigt. Blir inget Öland Roots för mig :( Jag har haft panik jättelänge över att det inte skulle ordna sig och det gjorde det såklart inte. Jag är nog den mest olycksdrabbade människan jag vet. Eller nej det är jag kanske inte, men jag är då inte långt ifrån! Sucks to be me...
Som tur var fick jag min biljett såld på en gång. Hoppas den personen har riktigt roligt med min biljett..
Och hoppas alla andra som också ska dit får jätteroligt dom också!

Sidekick rings "What's up? Holla!"

Bra låt. Sitter här mitt i natten och lär mig spela gitarr. Är väl kanske på tiden? Fast jag skulle mycket hellre velat ha ett piano och lärt mig spela det nu på en gång. MEN man får ta vad man har?
Måste kanske lägga mig och sova nu, ska bli fint väder imorgon. Och jag har en del att fixa innan på torsdag...
Sleep tight!

Maybe we're all just scared.

Rolig kväll. Bäst folk. Godnatt.

With eyes full of sun.

Solen skiner, jag är glad och ska på en till spontanresa. Den här gången till stugan bara, underbart.
Blir väl lite solning, bad i badtunna, grillning, båtåkning och sjöbad. Vet inte hur länge jag blir där heller, men det återstår att se.

Vart vi än befinner oss har jag en famn för er.


Never underestimate me

Mina planer går framåt och det ser ljusare ut nu än vad dom någonsin har gjort! :)
Nu kom det en femåring hit och busar med mig, så jag kan inte sitta vid datorn längre haha. Peace!

RSS 2.0