Hej.Helg.Hellsongs

Är lite besviken på min lön faktiskt.. Trodde jag skulle få mer! Men man får bita ihop :) Får ju tillbaka från skatten snart så det löser sig.
Det kommer i alla fall bli en bra helg, på fredag Loogstock och lördag blir det fest i Gävle (boulognern). Hoppas verkligen på en varm helg.
Känner att jag självklart måste dela med mig av lite musik också =) Har blivit helt fast vid Hellsongs nu på senare tid. Har ju lyssnat på dom länge, men aldrig varit så fast vid dom som nu! Delar med mig av två låtar. Det är två covers som dom gör riktigt bra, Warpis (av Back Sabbath) Och Run to the hills (av Iron Maiden). Ni borde verkligen ta er tiden och lyssna lite!


Klicka på bilden nedanför för att höra Warpigs på Spotify (fanns inte på youtube)

Monday.

Det har varit en helt okej bra dag/kväll än så länge och det kommer den förmodligen fortsätta vara! Har varit och spelat lite basket och nu ska jag hem till Johannabus och umgås lite =) Imorgon drar jag till Valbo eller Gävle med Amanda & Sanna och shoppar lite. Eller vi får se om jag köer någonting, ska beställa min P&L biljett först och betala av lite skulder :) Och beställa ett pass. Men någonting får jag väl med mig hem!
Hur som, tänkte bjuda på en bra, mysig, sommarlåt också. Den är med i Surfer, dude.

Some may say I'm crazy.

Men jag gör bara det jag verkligen verkligen vill, och det kommer bli bra! Riktigt bra.
Vissa av er kanske inte tror att jag kommer göra det här, att det bara är snack. Men jag kan försäkra er om att den här gången är det på riktigt!
Mitt största bekymmer just nu är att jag kommer sakna alla så mycket, men det kommer gå bra :) Och man kan alltid åka hem en sväng om det är så, om man har råd!


Whatever path you follow push on till tomorrow.
Love all, serve all and create no sorrow!!!

YES! Allting går framåt nu! Jag har äntligen haft det där mötet jag skrev om och nu är det verkligen på allvar. Jag måste fixa en hel del saker först, men det får man hjälp av så det löser sig!
Det här kommer bli av med blandade känslor. Det kommer vara otroligt jobbigt att lämna allt bra här hemma samtidigt som det förmodligen kommer bli det bästa jag har gjort i mitt liv! Tänker fortfarande inte avslöja för mycket om det här, men ni kommer få veta snart om ni inte redan vet det.
Peace! :)

The Rainwater LP

Känner att jag jättegärna vill ha Citizen Copes nya album på Spotify, kom igen nu då S! Give it to me.


Idag är dagen.


Light

Det här blir bra, jag har 7 månader på mig att fixa allting innan. Och jag är glaaaaaad!! Kan bjuda på lite fin musik också! =)
På lördag får jag umgås med min syster också, det kommer bli trevligt! Sen fyller ju Åsen år, så jag går väl förmodligen ut och firar honom :) Så kommer in helg se ut.
Och om det går så kanske jag börjar jobba dagtid på Vendator (8-17), känns mindre roligt men jag kommer bara vara glad för att jag har gjort det senare när jag märker att det lönar sig.

Möte.

Nu har jag äntligen fått ett möte imorgon kl. 13! Då kommer jag få mer information om hur jag ska gå till väga och hur det ligger till med allting. Jag hoppas fortfarande att det kommer gå igenom, då kommer jag bli så jäkla glad så jag kommer inte veta vad jag ska ta mig till!!! :D
Uppdaterar imorgon efter mötet och berättar hur det gått!

This is it!

Nu gäller det, jag har en plan som jag verkligen ska fullfölja till max den här gången. Och med den här inställningen kan ingenting gå fel, jag är redo att göra vad som krävs. Tänker dock inte berätta för någon utomstående (i projektet eller vad man nu kan kalla det.) Det enda jag kan berätta att det är hejdå till Hofors, jag vet dock inte hur länge. Kanske tre år, kanske 10? Vem vet hur det kommer gå.
Hur som, går det som tänkt kommer det här bli den bästa tiden i mitt liv! Ingen tvekan om saken. Jaja, tänker inte berätta mer nu.

Peace!

Fredag

Idag står det jobb på schemat och jag är inte ett dugg taggad. Men som tur är går det ju ganska snabbt ändå! Speciellt om det är roligt folk som jobbar, och idag är det det :) Sen kanske det blir lite basket, vem vet vem vet! Det är i vilket fall morgondagen jag längtar till, dels för att det ska bli 19° och sol, och dels för att vi ska grilla och mysa då! Kommer förmodligen bli en jättebra dag/kväll.
Nu ska jag lyssna på musik tills jobbet börjar, kommer bli svårt att slita sig sen men.. Måste göras!
Peace
Tur up the volume, how loud can we get?

Duktig Amanda....


Life is much too short to sit and wonder.


Trevor Hall.

Enjoy!! :)

Lords of Dogtown

Ja, som ni kanske förstår blev det inget pluggandes för min del igår. Så jag tänkte ge det ett nytt försök idag men det lyckades ju ungefär lika bra. Lords of Dogtown och hallonsoda får det bli istället! Och jag känner mig plötsligt som en liten tonårspojke :) Fråga mig inte varför!

Fick min nya fina tröja från Skank idag också! Wonderful.
Hur som! Eftersom att alla gillar roliga bilder så kan jag väl bjuda på några också.PussKatt. Kiss.e.cat

Puss!
Nej men okej. Jag har jobbat idag och borde verkligen (veeerkligen) plugga nu. Men hur ofta gör man saker man borde egentligen? Och så är det ju så att jag såg att jag är ledig på torsdag och fredag, fråga mig inte varför. Vad händer på torsdag och fredag? Det är väl ingen speciell tid nu?
Men ja, det är ju bara fördelaktigt för mig så jag ska inte tänka mer på det. Bara vara!
Peace :)

How many men walk with an empress by their side?

Ja, jag bara ströbloggar hela tiden! Har ju ingenting vettigt att skriva. Inte ens det här är vettigt ^^, För att göra det här inlägget värt att skriva så kan jag ju be om lite ny musik? =) Share please! Bra musik bara.

Tänkte bara påminna alla om att man inte ska ta någon för givet. :)
Love!

Music. Moussaka. Mat

Tänkte bara dela med mig av min senaste spellista på Spotify. Brabrabra

Morgonmys.


Vår!

Jag och Johanna var ut och fotade lite idag :)
Här kommer lite bilder.

Mac! Ibland har man tråkigt. Kan väl vara roligt det också

Enjoy!

Mumford & Sons

Hittade ett bra band! Eller Johan visade mig.

Länk:
Länk. <

.


It could make a good man turn bad.

Good times for a change
See, the luck I've had
Can make a good man turn bad

So please please please
Let me, let me, let me
Let me get what I want
This time

Haven't had a dream in a long time
See, the life Ive had
Can make a good man turn bad

So for once in my life
Let me get what I want
Lord knows, it would be the first time
Lord knows, it would be the first time

Don't criticize what you can't understand.

 


Foto: Fanny Lindqvist


Ben&Jerry

Jag var tvungen att lyxa till det idag, så tog en promenad ner till Time och köpte glass! Och inte vilken glass som helst vet ni.
Ska nog kolla på Good luck Chuck som går på TV om det inte dyker upp något roligare. Men det tvekar jag på när jag bor i Hofors och klockan är 21 på en söndag :)


Giving love is free.


Many men

Ja, vi har ju Jack, och José.. Och Ben! Och Bob. Ja, som sagt det finns många män som mer än gärna får komma och bo med mig :) Och så har vi ju Paolo, han är inte den första jag skulle välja, men han är helt klart med i leken!


Den här blir för övrigt min i veckan :)


RSS 2.0