Religious.

De finns en dokumentär om religion som alla borde se, om ni inte redan gjort det!! "Religious".
Det är iaf en amerikansk komiker, Bill Maher, som har gjort den. Den handlar kort och gott om att han åker runt i USA och ifrågasätter religioner.

Ett roligt klipp ifrån dokumentären, där han pratar med en av USA:s senatorer. Bästa slutet!! Skrattar varenda gång.

... Kunde inte bädda in det, men här har ni en länk till just det klippet.

Religiös eller inte. Med eller utan åsikter; Se den!

محسوس

I open my eyes each morning I rise to find a true thought.
Know that it's real, I'm lucky to breathe, I'm lucky to feel.
I'm glad to wake up, I'm glad to be here.
With all of this world, and all of it's pain, all of it's lies, and all of it's flipped down,
I still feel a sense of freedom, so glad I'm around.

It's my freedom, can't take it from me, i know it, it won't change.

Bra helg!

Blev att jag åkte ner till Uppsala/Rimbo i helgen och umgicks med en del människor. Blev en lyckad helg faktiskt, blir nog att jag åker ner snart igen så jag får träffa folk igen, för sen kan jag ju inte göra det på ett tag. :)

I fredags blev det utgång i Uppsala. Jonas hämtade upp mig vid tåget och vi skulle egentligen bara svänga in hos Fredrik och säga hej, sen åka vidare till Rimbo och gå ut i Stockholm men så blev det ju inte. Vi blev kvar där, drog ihop ett gäng och drack någon öl, sen gick vi vidare till ett ställe som hette Tequila Bar. Det var riktigt trevligt där och jag höll mig rätt städad :D Blev inte alls packad och hade skitroligt mest hela kvällen! Drack även tequila med apelsin och kanel, som var något nytt för mig. Helt okej, inget stort fan av tequila dock!
Sen igår var alla rätt sega så vi drog bara ihop några, åkte till Gustav i Väsby och hade allmän trevligt :) Så såg i princip min helg ut och det hände mycket roligt emellanåt.
Men nu när jag har varit omringad av testosteron hela helgen saknar jag mina tjejer! Så jag tänker skrika hit dom i veckan och kramas lite! Måste ta vara av alla tillfällen nu!

Syrran är hemma nu också så det är bra! Har henne hemma hela veckan :) Nöjd!

Känslan.

Idag ska jag ner till Rimbo/Stockholm för att träffa lite vänner som jag inte sett på lääänge!! Kommer bli riktigt roligt, dom är ganska galna. Så ikväll ska jag, Jonas, Gustav och Fredrik (möjligtvis några fler men jag vet inte vilka) ha en helkväll som börjar i Rimbo med några öl, sen ska vi vidare in till Stockholm för att gå på Harry B James som är en rockpub. Roligt att vidga sina vyer lite :D
Blir väl förmodligen kvar hela helgen, för då åker jag hem med mamma och Johanna på söndag. Skönt att få hem syrran lite!!

Allt känns så bra nu! Men det är ganska overkligt så jag vet inte hur jag ska hantera allt. Men nu jävlar, nu är det bara att satsa fullt ut så man blir nöjd!! Jag vet ju att jag har min otur med mig men vafan haha, det lär man väl få leva med!

Nu måste jag duscha och packa ihop lite kläder, och kom ihåg att hindra inte er själva från att göra någonting ni verkligen vill!

9.

Jag har bestämt mig att jag ska styra upp ett lite hälsosammare liv! Eller ge det ett försök iaf ^^, Laga/äta bra mat och träna regelbundet. Och inte supa på helgerna.. En öl/ett glas vin eller två kanske! Är så jävla otränad nu så det känns bra att få lite energi till att ändra på det! Ska börja med det idag då min nedräkning börjar på riktigt nu.
Så med det sagt traskar jag upp till bruket för att inhandla lite nyttigheter! :)

Fuckin' hypocrite.

Fan vad jag älskar mina metal/rockperioder!! Det finns så grym musik! Och jag mår så bra!! Tadaaa, nu måste jag sätta igång med min otroligt produktiva vecka! Ingen tid får gå till spillo, och jag börjar med ett besök till Gävlestad! Hej!

The road of life is long, but it can be so damn short for some. So live it up while you can because you can!

Låt.

Väntar...

Okej det går lite segt nu, men fortfarande otroligt bra och i rätt riktning!! Har blivit en ändring i planerna den här veckan men det är mot det bättre så det är luuungt! :) Blir alldeles till mig men försöker hålla in det lite. Allt blir bra!

Nu är det snart februari och jag ska börja jobba igen, känns skönt att få något mer att göra om dagarna än att bara gå och vänta.. Även om det är en bra slags väntan. Ska försöka jobba så mycket som möjligt då för sen så.. SEN SÅ!

Har för övrigt börjat kolla på Weeds på min "fritid" och är fast!
Det allt för nu, hej!

You fucking disappoint me!

GLAD!

Underbart!

rooooleeeet

Haha morgonhumor, eeeh

rörande, ångestväckande, underbart och djupt frustrerande


"Two days ago here in Brazil, we were chocked when we spent time with some children living on the streets. This is what one child told us: "I wish I was rich. And if I were, I would give all the street children food, clothes, medicines, shelter and love and affection." If a child on the street who has nothing is willing to share, why are we who have everything still so greedy?"

This life.

Usch, har fått feber & hosta och mår inte alls bra.. Men ja, det gör inget då jag som sagt har mycket på gång nu, och det ger mig en kick bara att tänka på det!!

And now it seems we can't pick the lock
Kind of like a flat line, I need a shock
What's behind the door
Are we too scared to knock?

I can't promise you that I won't let you down.

Jag börjar få ordning i mitt huvud nu och i mina planer. Men jag har en del kvar att klura på. Hur som helst känns det bra och jag vet att det kommer bli jättebra i slutändan i vilket fall, ska göra en del stora ändringar nu och det blir skönt att komma någon vart.I knew my weakness.

Nej det är nog bättre att slänga boken, men bäst att göra det innan man läst baksidan eller vässat pennan. Så nu slänger jag boken. Innan jag ens hunnit vända boken eller hittat pennan.

Känns bra faktiskt, riktigt bra minsann.Känns också bra att sitta och lyssna igenom spellistor som lockar fram minnen, och som man glömmer bort. Lista. Finns en del dåligt där också men det skiter man väl i.

Muschen

Odlade musch på en kvart också, trivs gör jag. Ska dock ta bort den snart, sorgligt!
Kom på nu också att "Ja det blev ju tre polisgrepp på en kvart" haha! Fortfarande lika roligt!

Man vet inte när, eller ens om. Sen är det borta.

Jag är väldigt kluven nu vad det gäller Australien. Jag har väl egentligen två alternativ; Ta körkort, förmodligen stanna över den Svenska underbara sommaren med mina vänner och åka i Augusti (då jag förmodligen inte kommer bli klar med kortet förrän mot våren/tidig sommar).
Eller så tar jag inte körkortet än, skaffar mitt visum m.m. nu, åker till Australien och upplever den bästa tiden i mitt liv. Sen satsa på körkort när jag kommer hem lite mer laddad. Då jag inte ska jobba som Au Pair så känns det inte som det viktigaste att ha, även om det skulle underlätta mycket och jag hade kanske hunnit med mer i Aus? Vet inte. Är som sagt jäkligt förvirrad. Hjälp!


Jag tänker aldrig vara eller bli den personen. Det får du inte tro.

Nytt

Okej jag har rört om lite på bloggen nu. Är inte riktigt nöjd för jag vill inte ha den bilden som header.. Men den får väl vara där så länge.
Tänkte bara säga det så ni inte blir förvirrade, det är samma blogg, jag lovar! Nu har jag iaf unnat mig lite gott att äta så jag ska äta det. Hej


Klockan är nu 3:54 och jag har nu fixat min header. God natt!

Poop.

Ja nyårsnatten blev ju inte så lyckad kanske... Firade tolvslaget mitt på någon gata i Gävle och sen gick vi till en fest som var riktigt tråkig. Kände hela tiden att jag bara ville därifrån. Sen mitt i natten blev det kaos! Det enda positiva var ju att jag åtminstone hade med mig några vänner iaf, och Amanda och Sanna fick mina nyårskyssar! (Hade två att ge bort) Slutade med att vi var tvungna att sova kvar där, så jag och A fick dela på en 50madrass! När jag vaknade var halva mitt ansikte platt haha eeeh ja. Jag tappade även bort mitt simkort så nu har jag ingen telefon på ett tag.
Detta innebär att det nya året tydligen kommer vara fullt av kaos och sliskiga karlar!!

Hur som helst så kom vi hem till slut (idag), och efter en ganska misslyckad natt sitter jag här nu lite lyckligare i själen efter att ha kollat på min Mumford & Sons live-DVD.


These days of dust
Which we've known
Will blow away with this new sun

RSS 2.0