All the negative things you do just makes me grow stronger


A couple of hours when the world is more abstract than usual.

Jag tänker otroligt mycket, för er som inte känner mig. Och idag tänkte jag än en gång på en sak som funnits i mitt huvud ett litet tag. Samma sak som kommer in lite då och då, helt utan förvarning, och får mig att börja ifrågasätta saker. Jag kommer fram till samma svar varenda gång.
Men idag blev det lite annorlunda.
Det var annorlunda för att jag kunde äntligen tänka på ett sätt som tog mig utanför vad jag hade vant mig med. Tankarna och frågorna som jag känner igen allt för väl, men som jag aldrig riktigt hittat ett bra svar på.
Idag kom jag på vad det är jag har letat efter. Det känns befriande, även då jag förstår nu att jag egentligen visste vad det var hela tiden. Det enda jag behövde var en liten tanke som sträckte sig utanför ramarna jag satt upp.

Det har aldrig riktigt varit dåliga tankar för att fatta mig rätt! Bara fyllda av förvirring och oklarhet.There's a hole in the world like a great black pit, And the vermin of the world inhabit it, And its morals aren't worth what a pig could spit, And it goes by the name of London

At the top of the hole sit a privileged few, making mock of the vermin of the lower zoo. Turning beauty into filth and greed.

JOY

Jag är glad. Lite rädd, men glad!


LIFE.

Blir rädd när allt går såhär bra. Det händer inte mig.. När kommer vändningen? Vill vara beredd men vet inte hur.
Så just nu allt jag tänker göra är att leva i det här och ta vara på det.
Hur är de möjligt att vara så lycklig när man är så kluven?What is hidden is more interesting than what is obvious.

Ja, så är det. Secrets.

lol


Xavier Rudd - Breeze

Utkast: Sept. 2, 2010

"Ibland är det svårt att veta vad man ska göra med sitt liv. Vissa känner att dom kan klara sig på sin utbildning, att det ska ge dom lycka. Och det är jättebra, verkligen. Jag önskar ibland själv att jag kunde känna så.
Men man kan inte tvinga sig själv att känna vad man tror skulle vara bäst i just det läget. Man måste få ta sin tid, tänka igenom vad som gör en lycklig. Man måste få göra misstag och man måste alltid ha en som kan ta en igenom dom misstagen. Man måste även få testa sig fram innan man vet vart man ska vara.
Om jag ska vara ärlig så har jag varit riktigt förvirrad på sistone. Jag vet vad jag vill och ska göra, i ungefär ett år framöver. Ofta känner jag att jag ångrar att jag hoppade av skolan, men jag känner heller inte att det var någonting som jag klarade av just nu. Det låter klyschigt, men jag vet att det är någonting stort jag är menad att göra. Annat än att hela mitt liv få bra betyg på det jag gör. Det är inte det det handlar om i slutändan, utan det handlar om vad som gör en lycklig."

Ja det här skrev jag förra året vid den här tiden. Ett år har gått, mycket har hänt och jag är stadigare idag. Vet, inte helt, men ganska bra vad det är jag vill göra och vad jag värdesätter högst i mitt liv. Jag mår bra idag.

Vi är för komplicerade helt enkelt.

Det finns mycket man kan säga och mycket man kan göra. Men det är sällan man säger eller gör det. Mycket som vi människor glömmer bort, inte förstår eller helt enkelt slutar uppskatta.
Ta vara på och älska allt fint ni har innan det är för sent.my life

happiness and strength.

nanananana

I know what I deserve and am not taking anything less.

RSS 2.0