Nu har jag bestämt mig.

Nu har jag bestämt mig för att testa en ny sak.. Alla kommer inte gilla det, men jag kommer älska det. Det som är huvudsaken. Det börjar nästa vecka, jag klarar det här. Det vet jag.

Byron Bay

Nu ar jag framme i Byron Bay!! :) Hur underbart som helst, har haft fint vader nastan varenda dag. Har inte hunnit testa surfat har dock da vadret har varit FOR bra haha. Bor pa ett hostel for tillfallet som heter Holiday Village, jattemysigt. Plus att det ar mitt emot klubben Cheeky Monkeys, som tydligen ar varldskant :P
Och igar festade jag, Sally och Olivia (2 tjejer fran England som jag traffade pa bussen upp) med tre killar fran Hawaii, var pa Cocomangas och Cheeky Monkeys! Det var riktigt trevligt!! Ska leta jobb har och boende, hoppas verkligen det loser sig. Men det tror jag absolut att det gor. Onska mig lycka till!!

Saknar dock er dar hemma, samtidigt som jag kanner att jag aldrig vill lamna det har stallet. Det ar har jag ska vara! Fick dock reda pa en rolig sak, sa underbart glad blir jag :D Say no more.
Ha det sa bra dar hemma, for det har jag har borta pa andra sidan jorden. Kram pa er!

Uppdatering!!

Okej jag har inte direkt tid att uppdatera så ofta då jag lever livet här borta i solen :D Jag är just nu tillbaka i Sydney och Nomads Westend. Kommer åtminstone stanna i 3 dagar här. Sen åker jag kanske upp till Byron Bay med Mathias och Victor. (Mamma, det är killarna från Hofors)
Så ska jag försöka hitta ett jobb där uppe och något rum att hyra.

Har i vilket fall varit på Surf Camp nu!! Huuuur roligt som helst. Fast svårt som satan! Nu är man skapligt trött i kroppen, men jag kommer definitivt surfa många gånger igen. Så fort jag kommer upp till Byron Bay så är det surfdags igen :)

Idag skiner solen, så jag och några vänner från Surfcamp (Plus Victor och Mathias) ska gå till någon park (förmodligen Hyde park), sätta oss och umgås och dricka någon kall öl tillsammans! Kommer bli en riktigt bra dag, och jag hoppas alla har det bra där hemma också!!
Saknar er! Puss och kram.
Luuuuuuucy! och min första cocktail (Vid Darling Harbour i Sydney, lucky me)
Life's great!!

random pics.


Nytt hostel och nya vänner.

Japp, då har man bytt hostel då. Lucy åkte till Nya Zeeland och var galen där. Jag åkte till West End Backpackers, och är galen här. :)
Första dagen igår. Jag satt på mitt rum och Skypeade lite, så hörde jag i högtalarna om någon aktivitet. Som innehöll free goon. Alltså vin i en box! Det har man lärt sig minsann :D
Hur som, när jag hörde det där tänkte jag; äh vafan jag är sjuk, men jag måste ju gå med iaf!! Träffa lite nytt trevligt folk :) Så det gjorde jag! Och rätt som jag var träffade jag mycket nytt trevligt folk. Vi spelade lite biljard på en bar som hette "Side bar" och drack en öl! Jag träffade vääärldens längsta kille, som var hur rolig som helst :D Och han berättade att hans föräldrar var riktiga hippies! Han hade syskon med världens coolaste namn, en syster som hette typ Moonshine någonting. Haha.
Aja, sen gick jag och en annan kille vidare till Scubar, men det var så tråkigt där så vi gick hem igen. Och spelade lite drinking games.

Så sitter man här nu, nyvaken och hungrig. Ska väl gå ut och fixa alla nödvändigheter nu. Mitt SIMkort, mat och en penna! Och en sladd så jag kan lägga in bilderna från min kamera till datorn.

See ya!

Första helgen nästan över.

OKEJ! Nu har jag nästan förstått att jag är här!
Sydney har varit riktigt trevligt än så länge. Det första vi gjorde när jag kom fram var en trip till Coogee beach! En riktigt trevlig strand faktiskt :D Och perfekta surfvågor, så då vet jag vart jag ska åka sen när jag har lärt mig haha :)

Och så har jag träffat en riktigt trevlig och rolig engelsk tjej som heter Lucy. Imorgon åker hon dock till Nya Zeeland, men vi har blivit bra vänner nu så vi planerar att jag ska komma och hälsa på henne i England när jag kommer hem :D Så roligt att träffa nya människor!! Så bor det en svensk tjej här som också är jättetrevlig och tre svenska killar. Och så en massa andra såklart.

Kan inte skriva så mycket mer än det här då jag känner mig riktigt stressad just nu. Så förlåt i förväg också om det ser ut som en treåring har skrivit..

Jaja, ikväll ska vi iaf ut på en partybåt och ha riktigt roligt och imorgon åker jag till ett annat hostel som tydligen ska vara mycket bättre än det här! Känns bra.
Hoppas allting är bra där hemma! Kram på er alla.

Beijing 31/3-11

Peking kl. 10:23

04:23 Svensk tid.

 

Har nu kommit fram till Peking.

Allt har gått bra, riktigt jobbigt att säga hejdå till familjen bara.


Men nu sitter jag här iaf. Mitt flyg går 16:50 härifrån, så vet inte riktigt vad jag ska göra under tiden jag väntar på det. Kan ju inte gå och utforska Kina direkt haha.

Har dessutom världens lock över högerörat också. Precis som jag fick när jag åkte hem från London. Det är helt sjukt hur ont jag får när man ska landa, plus att det håller i sig hur länge som helst. Sist hade jag det i flera dagar.

 

Jaja, nu har jag bara en halvjobbig landning att genomgå innan jag är framme.

I Australien. På andra sidan jorden.

Jo men hur känns det då Fanny?

Öööööh..... jaaaeeueuueeuueueee. Vet inte.

Citerar den lite galna kinesen som kom fram till mig; ”Yongsjonken senwalaaaa-aaa.”

Vet inte riktigt vad han sa men det lät väl helt okej.

 

Nu ska jag bara försöka hitta någonting att sysselsätta mig med dom här timmarna.. Tur att jag har min dator. Och Spotify Premium (bra initiativ där av mig faktiskt)

Känns dock ganska desperat av mig att sitta precis utanför ”Air China First Class Lounge”.

Ha ha. Vilken patetisk människa man är!

 

Det riktigt dryga just nu är att jag glömde sladden till kameran/datorn hemma.

Får försöka styra det där när jag kommer fram.

 

Till Australien. På andra sidan jorden!!

Tror jag kissade lite i byxan.


Det sjuka med det här är väl att jag egentligen inte har fattat än att jag är på väg. Eller vafan jag är ju halvvägs redan!!

Nu. Det är nu det händer.. Det som jag har längtat efter så länge.

Och jag vet inte vad jag känner. Vad borde jag veta? Borde jag ens kunna känna något än?

Jag vet ju faktiskt inte alls vad jag kan förvänta mig.

 

Det enda jag vet nu, det är att jag verkligen ska leva mitt liv. Hitta mig själv, hitta andra och göra det här året till ett år jag inte ens kommer glömma den dag jag får alzheimers.

 

Så ska jag hitta någon ruskigt rik karl som kan ta hand om mig (då är min familj + vänner inräknade såklart.) så kan man få åka till Australien lite när man känner för det! Dä ä ju drömmen det...

Skämt å sido, jag vill bara vara lycklig nu. Och det här året gör jag bara för mig själv och ingen annan.

Nu måste jag ta vara på det här. Göra det bästa jag kan av allt.

Och det börjar imorgon, för imorgon hörrni. Då har jag lock i högerörat i Sydney, Australien.


RSS 2.0