Nuså!

Nu har jag bokat mitt flyg. Så nu är det på riktigt, den 30:e mars (Ja det blev ändrat) lyfter jag från Svensk mark och åker mot nya äventyr i Australien. Jaaaaa, roligt. Spännande och läskigt på samma gång, men det kommer gå bra! Önskar bara man kunde ta med sig alla man inte vill åka ifrån..

Jag är iaf glad, även om jag inte riktigt har fattat det än. Men jag lär väl ska göra det så småning om.
Det enda dryga just nu är att jag får ett nytt pass på fredag eller nästa vecka = Nytt passnummer = Stämmer inte med visumet = Måste ändras!

Nu ska jag fixa lite mer med all Australienplanering. Så hej!

Jomen

Jaaaaaoooaoaoaoaoa mitt visum är numer godkänt och det känns ganska bra om man får säga det själv! Nu har jag det, helt ofattbart! Någon dag nu i veckan ska jag boka mitt flyg så jag kan fixa med det sista innan avfärd :)
Har för övrigt betalt för Surf Camp nu också så det är i princip fixat!!

Helt sjukt att det här händer.. Ska försöka trycka in det i min skalle och får återkomma om vidare information om hur det gick! Tack, hej!

Visum - Check!

Igår beställde jag äntligen mitt visum!! Får det förmodligen nästa vecka då det tar typ 2 dagar för dom att få pengarna, sen tar det ungefär 2-3 dagar för visumet att bli godkänt! Om jag inte har tur och får det på fredag, men det är väl inget man ställer in sig på. Men det gör väl kanske inte så mycket heller då jag inte åker förrän i maj, är bara så jäkla taggad så vill ha allting klart NUuuu!!

Hur som helst, när visumet är klart ska jag boka flygbiljett och surf-camp. Frågan är ju om jag ska åka den 13:e då jag iaf får 4 nätter gratis på ett hostel. Då hinner jag ju komma in lite i dygnsrytmen och prata med VisaFirst där i Sydney lite innan jag sticker iväg någonstans :) Såg dock nu att det är Fredag den 13:e..... Eeeh, ja då blev jag fan lite osäker :D Ska man våga riskera det när man ska sitta på olika flygplan i 27h?? Jaja, jag får se vad som blir bäst..

Nu är det iaf dags att berätta för alla närmaste vad mina planer är, så får se alla olika reaktioner jag kommer få haha.

18 veckor innan avfärd.

Okej, nu har jag bestämt mig för att starta den här underdomänen för min blogg för alla som känner sig manade att följa min resa mot och i Australien! :) Har inte berättat för någon än, bara mamma, att det är bestämt nu; Jag kommer anlända i Australien den 15de maj 2011. Innan har jag lite att fixa, men det är ingenting som är speciellt svårt. Jag får mycket hjälp längst vägen av VisaFirst. Med visum, jobb, telefonkort, bankkort och annat nödvändigt. Skickade iväg ett mail till en tjej vid namn Dayna nyss och bad henne ringa mig. Under det samtalet kommer hon hjälpa mig när det kommer till boende om det skulle behövas de första dagarna, och även hjälpa mig med mitt visum på en gång. När det sedan är klart och godkänt kan jag boka ett 4-dagars Surf-Camp så jag kan lära mig grunderna för att surfa. Det är ett krav jag har satt upp åt mig själv - att jag ska lära mig det under tiden jag är där. Så sen, sist men verkligen inte minst; boka flygbiljett!!!

Herregud, jag är glad nu! Och det känns så otroligt bra att allt äntligen har satt fart på riktigt!


RSS 2.0