Familjen är alltid viktigast, oavsett vart man är i världen.


Broulee!

Hejhopp, nu ar jag i Broulee utanfor Canberra! Jobbar som Au pair da jag inte hade nagra pengar kvar alls, och det kandes som den enda utvagen. Ar dock inget problem da jag har kommit till himmelen pa jorden och den basta familjen ni kan forestalla er!! Kanns redan nu som att jag kommer ha det svart att ta mig harifran haha. Och da har jag bara varit har i nastan 4 dagar...
Ungarna ar hur sota som helst, tva tvillingar pa 3ar. Laila & Kai! Och mamman (Sabine) ar supercool haha.

Hur som helst har jag haft lite utav en ledig dag idag, da Sabinejobbar och ungarna ar pa dagis. Sa jag gick ner till stranden (som ligger 5min fran huset) och surfade lite. Det gick riktigt bra och jag vet att jag kommer bli mycket battre under tiden jag ar har, da jag ska surfa sa mycket jag bara kan. Sabine har en extra brada jag lanar.
Sa berattade jag att jag vill forsoka styra en longboard, da borjade hon rabbla upp en massa kompisar som hon skulle fraga om dom hade en att lana ut haha. Samma sak nar jag sa att jag saknar ridningen lite. Da ska hon kolla upp om jag kan komma och rida pa nagon av hennes kompisars hast!! Hur schysst ar inte det?!

Kan ju inte saga att jag har nagra storre bekymmer langre ;) Livet leker som bara livet kan.

Kram pa er alla!

Lite ändringar.

Jo, nu blev det visst lite ändringar. Men på ett bra sätt. Bra


Fredag den 13e?

Ja, för er som inte vet det så har jag haft pengakris ett tag nu.. Så har varit riktigt orolig att jag inte skulle klara att stanna i Australien så länge till då jag heller inte hade hittat ett jobb. MEN! Idag, fredag den 13e, fick jag en arbetsintervju! Och alldeles nyss ringde dom och sa att jag fick jobbet!! :D Det är för ett promoföretag som heter Aida, och jag börjar på tisdag :D Han som jag hade intervjun med var tydligen väldigt imponerad av mig, så då blir man ju rätt nöjd. :)
Jag ska börja med att sälja för ett nystartat elföretag som heter Lumo, vilket jag tror kommer bli roligt. Mycket roligare att jobba med face to face sales istället för över telefon! Plus att man kommer jobba i grupper vilket kommer bli awesooome!

Annars då? Jo solen skiner och jag är i Australien. Kan äntligen börja njuta igen..

SOL ☀

Trots allt det jobbiga som är nu kan jag trösta mig med att jag är där jag är.

Surfers Paradise & jobb

Jag hade skrivit ett långt inlägg om det här, men sen dampade internet ut och allting försvann.. Just my luck huh? Får skriva lite om det sen istället.
Vad som händer i mitt liv nu;
  • Jag är i Surfers Paradise
  • Klar med mitt RSA (så jag kan jobba i barer mm)
  • Skriva en resume/CV
  • Letar jobb
  • Måste hitta jobb
Puss och kram!

RSS 2.0